Home - Forbrugslån - Modus Finans låner dig op til 50.000 kr

Modus Finans låner dig op til 50.000 kr

Posted on 9. april 2019 in Forbrugslån

Modus Finans

Hos Modus Finans er det muligt at optage et lån til lige præcis det, man går og drømmer om. Med et lån hos Modus Finans kan man nemlig også få plads til at gøre det, man vil, og dermed få et bedre liv. Her kan man samtidig låne penge med større råderum, og det er noget, der er værd at gå efter, når man er på udkig efter et lån – uanset hvad det er, man ønsker at bruge pengene til. Modus Finans tilbyder i denne forbindelse, at man årligt kan få 2 afdragsfrie måneder på sit lån, og det betyder, at man i to måneder i løbet af et år kan slippe for at betale tilbage på sit lån. Man skal naturligvis være opmærksom på, at de betalingerne i disse måneder skal betales tilbage på et andet tidspunkt i fremtiden. Modus Finans er en dansk långiver, som samarbejder med 3R Retail A/S, og långiveren har base i Odense.

modus finans

Hvordan virker det med de 2 afdragsfrie måneder?

Når man optager et lån hos Modus Finans, har man mulighed for at få to betalingsfrie måneder, og i disse måneder skal man ikke afdrage på sit lån. Det kan være en rigtig stor fordel for den, der har optaget lånet, for alle mennesker kan stå overfor, at det i nogle udvalgte måneder vil være rart ikke at skulle betale af på det lån, man har optaget. Hvis man vælger at få to afdragsfrie måneder, vil disse måneder være de samme i de år, som lånet forløber over. Hvis man eksempelvis vælger, at juli og december måned skal være de måneder, hvor man ikke ønsker at afdrage på sit lån, vil man hvert år i løbet af lånets løbetid ikke skulle afdrage på lånet i disse to måneder.

Det er værd at være opmærksom på, at man helt selv bestemmer, hvad det er for to måneder, der skal være afdragsfrie, og det kan derfor være en rigtig god idé at tænke godt over dette, inden man ansøger om et lån hos Modus Finans. Det er også værd at vide, at man ikke behøver vælge at få afdragsfrie måneder, og at det er helt op til en selv, om man ønsker at gøre brug af dette tilbud, når man ansøger om et lån. Man må dog huske, at afdragsfrie måneder kan give stor frihed og glæde hos enhver låneansøger.

Kan man låne penge trods RKI?

Man har hos Modus Finans ikke mulighed for at ansøge om et lån, hvis man er registreret i RKI. Det samme er gældende, hvis man er registreret i andre former for registre over dårlige betalere i Danmark.

Hvor mange penge kan man låne?

Når man ansøger om et lån hos Modus Finans, skal man bestemme sig for, hvor mange penge det er, man ønsker at ansøge om at låne. Man kan låne fra 10.000 kr. og helt op til 50.000 kr., og det er værd at være opmærksom på, at et lån kun kan optages i hele tusinder. Man må til hver en tid tænke sig godt om, inden man vælger at ansøge om et lån, og det anbefales i den forbindelse, at man kun ansøger om et lån hos Modus Finans, hvis man reelt har brug for pengene. Hvor mange penge, man har brug for at ansøge om at låne, er en individuel sag, og man må her være opmærksom på at tage udgangspunkt i sin egen økonomi, inden man vælger at ansøge. På denne måde kan man være sikker på, at man heller ikke ansøger om et lån hos Modus Finans, som man senere slet ikke er i stand til at betale tilbage. Dette er bedst for alle parter.

Hvad kan man bruge pengene til?

Når man ansøger om et lån hos Modus Finans, har man fuldstændig frit spil til, hvad det er, disse pengene skal bruges på. Der er både mennesker, der vælger at ansøge om 10.000 kr. og 15.000 kr, men der er også andre, der ønsker at ansøge om et lån på helt op til 40.000 kr. eller 50.000 kr. Der er som regel altid en grund til, at man ønsker at låne penge, og der kan her være tale om rigtig mange forskellige grunde. Der er mennesker, der ønsker at købe en båd, en bil eller en campingvogn, og der er også andre, der drømmer om en ny have eller et nyt køkken. Igen er der andre der gerne vil låne penge til fest, fornøjelser og gode oplevelser, mens nogle har brug for penge til et indskud til en lejlighed eller til uforudsete udgifter.

Der kan også være tilfælde, hvor man drømmer om at kunne holde det helt store bryllup. Det kan også være oplagt at låne penge til at tage et kørekort. Uanset hvad det er, man går og drømmer om, eller hvad det er, der kunne være fordelagtigt for en at bruge penge på, så kan man ansøge om at låne pengene hos Modus Finans. Når man ansøger om et lån her, er man nemlig også så privilegeret, at man ikke skal oplyse, hvad pengene skal bruges til. Det betyder dermed også, at man senere kan ombestemme sig omkring, hvad pengene skal bruges til, hvis man pludselig finder ud af, at det er noget andet. man ønsker at bruge pengene på. Med et lån hos Modus Finans er der til hver en tid stor frihed.