Home - Ikke-kategoriseret - Vikar som sygeplejerske i hjemmeplejen

Vikar som sygeplejerske i hjemmeplejen

Posted on 28. juli 2018 in Ikke-kategoriseret

Ej jeg må altså berette om det for mine læsere her af bloggen: Jeg må nu droppe søgningen efter et arbejde og frasige aktiveringen. Lækkert. For jeg er begyndt hos et ganske godt rekrutteringsbureau og skal snart ud og være vikar som sygeplejerske. Jeg ser med stor spænding frem til jobbet som vikar i den offentlige sektor.

Rekrutteringsfolkene sagde, at de virker om et rekrutteringsbureau, som lægger vægt på at levere vikarer til passende stillinger, hvor jeg svarer til arbejdspladsens arbejdstider og øvrige sekretærer og føler sig klædt på til de opgaver, du kan komme ud for. Jeg synes, det alt sammen syner rigtig godt. Jeg var nemlig en smule usikker ved tanken om at starte nye virksomheder, og man skal starte på virksomheden og mangle briefing og støtte. Men sådan er det heldigvis slet ikke.

Min søster Tanja var for et par år siden som vikar hos et rekrutteringsbureau, og nu hører jeg hende hele tiden og spørger til alt muligt vedr. jobbet som vikar. Det er ganske betryggende at kunne trække på hende her i begyndelsen, hvor jeg er ganske nervøs og spændt omkring det alle de nye ting.

Så nu er det så at vente på, at bureauet vil ringe og fortæller, at de skal bruge mig som kontorvikar et sted. Det bliver nervepirrende at se, hvilken et kontor jeg skal ud på. Det kan jo være alt fra store domisiler og bitte arbejdspladser, hvor de har brug for vikarservice. Jeg ser positivt på fremtiden, nu jeg har et godt rekrutteringsbureau der bakker mig op.

Jeg ville gerne have lidt afstand fra skolen, dengang jeg blev færdig med gymnasiet, plus jeg var samtidig faktisk ej på det rene med, hvad for noget jeg havde lyst til at læse. Jeg følte mig enormt uinteresseret i skolen, så jeg blev enig om at prøve et sabbatår. Jeg valgte som alternativ at finde et job, sådan at jeg kunne spare penge til universitetet, for trist nok havde jeg ej nok penge til at tage på eksotiske rejser. Jeg følte mig faktisk ret ligeglad med, hvilken type af stilling det skulle være: jeg skulle bare have en masse penge. Jeg valgte faktisk at kontakte vikarservice, for uheldigvis fandt jeg jo ud af, at det ikke lige var så enkelt at opsøge et arbejde & de var klar til at assistere mig med at søge et job. Så jeg blev til vikar i Roskilde, plus det var faktisk en temmelig god løsning.

Som vikar i Næstved får man snildt et job, plus man slipper for, at man selv behøver bruge tid på at skrive utallige ansøgninger. Firmaet laver ens personkarakteristik, og herefter kan folk se den, mens de skal bruge en vikar. Dertil er man som vikar kun hyret i nogle måneder på én gang, hvilket har den betydning, at man ikke på noget tidspunkt får mulighed for at blive træt af sit job. Det er faktisk nogle år siden, jeg startede som vikar, samt jeg synes faktisk, at det føles super optimalt. Jeg har fået mange netværker i varierende virksomheder, så i det tilfælde at jeg en dag finder ud af, hvad jeg har lyst til at gøre karriere inden for, er det nok ikke så vanskeligt af anskaffe mig job.